Begin Huidige gastenboek FIETSVERHUUR ROUTE BESCHRIJVING





Hallo M&M,

Na een drukke periode er even tussenuit, vliegtuig in richting Malaga, huurauto gereserveerd en even stoom afblazen om te bekomen van de drukte rond een zelfstandig leven...

Aangekomen op Malaga voelde we gelijk de stress wegvallen en de zon op onze bleke huid schijnen... een aangenaam gevoel dat we gelijk koesterden met de gedachte, dit mag het voor altijd zijn. Onze bestemming was duidelijk, richting Montefrio, richting Lasnavillasmm, Vlamingen, oude bekenden, die het drukke Belgische leven hadden geruild voor Spanje, rust, zon, siesta en af en toe werken...Kan je hen ongelijk geven...? Hoe zouden ze het aanpakken...? Hebben ze een leuke omgeving gevonden...? Spreken ze al Spaans...? Wanneer zijn wij weg...? Waren onze vragen onderweg?

Na een warm ontvangst met een glaasje lekkere cava hebben we gedurende ons verblijf antwoord gekregen op al onze vragen.

Neen, we kunnen hen geen ongelijk geven om een gezellige B&B in zo een mooie omgeving te starten waar je volop van zon, rust en alle leuke dingen in het leven kan genieten... Een ideale uitvalsbasis voor de prachtige omgeving, Andalousie, te ontdekken, met lekker ontbijt en een zwembad waar je na een verfrissende duik heerlijk wat kleur kunt krijgen... S'avonds genieten van de plaatselijke keuken en wijn... Wat was onze laatste vraag ook al weer... Wanneer zijn wij weg?


Adviseer deze pagina aan een kennis Website bouwer hvde