Begin Huidige gastenboek FIETSVERHUUR ROUTE BESCHRIJVING

April 2008

In april denk je toch aan mooi weer in Zuid-Spanje. Het kraakverse vakantieoord van Mady en Marc lonkte al in de verte naar ons. Dus wij met drie daarheen. Van een steile klim gesproken om daar te geraken !

Maar we werden wel beloond: superhartelijke ontvangst en een adembenemend uitzicht. De hop-hop-hop-roep van, jawel, de hop, gaf er nog een extra dimensie aan. Nog nooit hadden wij zoveel olijfbomen aanschouwd, zo ver het oog reikte. Voor een plonsje in het fonkelnieuwe zwembad zouden we echter tot de laatste dag moeten wachten. De weersomstandigheden waren hiervoor verantwoordelijk. Dat belette ons niet om elke dag op uitstap te gaan, nu eens naar cultuursteden als Cordoba en Granada, dan weer in de wijde natuur.

Elke dag opnieuw bood het hooggelegen terras van Las Navillas ons zalige momenten van verpozing, relax, gezellig samenzijn met ons gastvrouw en gastheer, die overigens best aanspreekbaar waren om samen gezelschapsspelletjes te doen. Af en toe verrasten ze ons met een 'specialleke'. Die gemoedelijkheid gepaard aan de zo rustgevende aanblik van dat weidse olijflandschap bij het gefluit van de distelvink, zal ons nog lang bijblijven !


Annick, Rit en Koen

Gastenboek m&m


Adviseer deze pagina aan een kennis Website bouwer hvde