Begin (nl) Gastenboek Guestbook Livre d'or Comentario


Beste Mady en Marc,
Dit jaar wilden we onze vakantie eens anders beleven en we besloten om een B&B in Andalusie te ontdekken. Amaai, wat is dat super goed meegevallen. Na een "bibbertocht" tot hier (dit lag niet aan jullie weg maar wel aan het sportieve rijgedrag van Luc) kwamen we aan in een weelde van rust, mooie natuur, mooie B&B met zwembad, mooie kamers.
Alles mag hier en niets moet.
We hebben ook elke avond genoten van Mady haar kookkunsten en van de vele gezellige babbels, Elke dag stonden Mady en Marc klaar voor ons met raad en daad.
Op een morgen besloten we een wandeling te maken naar de "waterval". Prachtig om al die mooie natuur te ontdekken en aan de waterval kregen we van jullie "ontbijt aan de waterval". Van een verrassing gesproken, zeg!
We hebben Mady ook meegenomen voor een wandeling te vertrekken van Moclin. Echt een prachtwandeling door een kloof met hangbrug. Je waant je in Thailand. Een klein minpuntje van mezelf : ik gleed uit en mijn pols deed een beetje moeilijk; nadien dan maar eventjes naar Montefrio met onze privé tolk "de Marc" voor radiografie van de pols. Al bij al was er niets aan de pols maar met een paar pilletjes en de geruststelling "geen gips" konden we verder genieten van onze supervakantie. Marc en Luc zijn dan de fietstocht die ze gisteren wilden doen dan maar vandaag gaan beleven. Toen ze hier aankwamen stond het ontbijt al klaar en de goede zorgen van Mady kwamen ook weer van pas want Luc had een paar doorns in zijn schouder. De fietstocht was zeer mooi en echt een aanrader!
Mady en Marc, jullie zijn gewoon superfantastische mensen en zijn zeker geslaagd in jullie droom van wat een B&B moet zijn.
We zijn alvast gewonnen voor dit concept en als jullie naar Belgie komen zijn jullie ook altijd welkom bij onz.
Hartelijk dank voor alles.

Hilde en Luc
Huldenberg juli 2013